0 0
Zapiekanki z pieczarkami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Składniki

Dostosuj Porcje:
3 Bagietki
500g Pieczarek
1 Cebula
200g Sera tartego mozzarella
do smaku Sól i pieprz

Dodaj do ulubionych

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapiekanki z pieczarkami

I dużą ilością sera

Cechy:
  • Łagodne
Kuchnia:

Domowej roboty zapiekanki z bagietek z pieczarkami i serem. Polane ketchupem lub ulubionym sosem smakują obłędnie.

  • 45 minut
  • Porcje 3
  • Łatwe

Składniki

Przepis

Udostępnij

Przygotowanie:

Bagietki przeciąć na pół. Wydrąży środek. Pieczarki dokładnie umyć i pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę podsmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać pieczarki i smażyć aż woda odparuje. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Farsz wyłożyć na bagietki. Posypać serem mozzarella i zapiec w piekarniku około 10 minut w 180 stopniach. Smacznego!

admin

Opinie

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ciasto śmietankowe z galaretką
next
Czekoladowe naleśniki
previous
Ciasto śmietankowe z galaretką
next
Czekoladowe naleśniki

Dodaj komentarz