0 0
Placuszki twarogowe z patelni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Składniki

Dostosuj Porcje:
250g Twarogu półtłustego
2 Jajka
1 Budyń waniliowy
16g Cukru waniliowego
2 łyżki Cukru

Dodaj do ulubionych

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Placuszki twarogowe z patelni

Cechy:
  • Słodkie
Kuchnia:

Proste i szybkie placuszki twarogowe z patelni z dodatkiem jogurtu i świeżych owoców.

  • 30 minut
  • Porcje 3
  • Łatwe

Składniki

Przepis

Udostępnij

Przygotowanie:

Wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie wymieszać lub zmiksować. Usmaży na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron. Podać z ulubionymi dodatkami.

Smacznego!

admin

Opinie

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Makaron penne w sosie śmietankowym z klopsikami
next
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym
previous
Makaron penne w sosie śmietankowym z klopsikami
next
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym

Dodaj komentarz